За Нас

За Нас

ZaraLab е първото в Стара Загора споделено място, което може да се използва за събития, срещи и работа. Офисът е разположен в центъра на град Стара Загора, недалеко от пешеходната зона, което го прави лесно достъпен за гражданите и гостите на града.

Това е единственото място в Стара Загора, където можете да наемете работно бюро за определен период без обвързване. ZaraLab събира група от хора, които работят независимо един от друг, но споделят еднакви ценности и се интересуват от синергията, която се получава при работа със съмишленици и талантливи професионалисти в едно и също пространство.

Целта на ZaraLab e да предостави на хората едно различно споделено място, да събере и обедини идейни и креативни личности със сходни интереси, да бъде среда за ефективно развитие на индивидуални бизнес интереси.

Освен да предлага удобно и спокойно офис пространство, основната цел на ZaraLab е да изгради общество от предприемчиви хора, които развиват иновативни проекти в България. За да постигнем това, ние организираме различни обучителни и социални събития като уъркшопи и нетуъркинги.

Всеки, който има идея за събитие, може да я сподели с нас и ако има интерес, ние ще я реализираме без проблем.