EDIT on the ROAD| Стара Загора

EDIT on the ROAD| Стара Загора

Запиши се тук (местата са лимитирани): goo.gl/e8eXU7

Програма

Сутрешни сесии 10:15 - 10:30 Регистрация
10.30 - 10:45 Откриване на събитието от Петко Петков, основател на ZaraLab и Саша Бвзуханова, основател на MOVE.BG
10:45 - 11:15 Как да проектираш дигитален мост между Стара Загора и Германия - Стоян Тодоров, ST Architekten & iQvolution
11:15 - 11:30 Въпроси и отговори
11.30 - 12.30 Представяне на Google Garage - Биляна Пантева, Google
12.30 - 13.00 Въпроси и отговори
13.00 - 14.00 Нетуъркинг и обяд

Следобедна сесия 14:00 - 18.00 Работилница за местните дигитални и конвенционални бизнеси, водена от Ирина Горялова и Петър Горялов - коучове по организационно лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo и фасилитатори на работилницата


Описание

Google и мрежата за дигитално развитие EDIT партнират, за да подкрепят развитието на технологичния и да дигитализират традиционния бизнес в страната.
За целта започваме EDIT On The Road - тримесечно роудшоу, което ще се проведе в 7 града в страната. Екипът на EDIT, и представители на Google ще прекарат деня в Стара Загора, за да: - Съберат на едно място технологичните общности с традиционните индустрии - Покажат как се работи с дигиталния инструментариум за бизнес на Google и да представят Google Garage - Работят заедно с местния бизнес по три теми:

о Кои са предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Стара Загора? о Кои са възможностите за бизнеса в Стара Загора, които дигитализацията може да отвори? о Коя би била идеалната екосистема, която да подкрепи дигитализацията на бизнеса в Стара Загора и така заедно да направим по-конкурентна местната икономика?