LoRaWAN и IoTNET - комуникации, екосистема и възможности

LoRaWAN и IoTNET - комуникации, екосистема и възможности

Първото по рода си събитие LoRaWAN и IoTNET - комуникации, екосистема и възможности за реализация ще се проведе в Стара Загора. ZaraLab е горд партньор на IoTNET и един от плодовете на това партньорство е това събитие в три модула:

  1. Въведение в LoraWAN технологията - Йордан Рашев (CTO IoTNET)
  2. Презентация на възможностите на LoraWAN за бизнеса, както и възможността за създаване на собствен бизнес - Борис Басмаджиев (CEO IoTNET)
  3. Отворена дискусия с гостите и домакините/партньори. Възможности на местната общност.

Пазарът на свързани устройства в световен мащаб ще е огромен и ще бъде основен стълб в икономиката на 21-ви век. Ние вярваме, че Стара Загора може да намери своето място на световната карта като технологичен град и именно чрез това събитие ние полагаме началото на редица инициативи и проекти в тази насока на развитие.

Градът ни вече е изградил своето име на разпознаваем технологичен център в миналото и ние вярваме, че можем да поизтупаме от праха тази слава и да превърнем града в един привлекателен център за таланти и инвестиции, които да спомогнат за неговото бъдещо развитие.

ВАЖНО - събитието е подходящо за представители на технологични компании, хора с опит в IT сектора, стартиращи компании и разработчици.