Стани Член

Ако искате да станете част от страхотната атмосфера в ZaraLab можете да наемете своето бюро при нас и да станете член на организацията.

Ние ви предлагаме страхотна локация в широкия център на Стара Загора, добра работна обстановка, възможност за обмяна на опит с други хора, работещи на свободна практика, високоскоростен интернет и най-важното - възможността да съчетаете офис обстановката с работата от дистанция.

Да работиш от вкъщи е чудесно, но понякога става самотно, а доста често домашните задължения и семейството нарушават ритъма на работния процес. От друга страна можете да работите от някое заведение, но там излишният шум може да ви разконцентрира. В ZaraLab можем да ви предложим всички предимства на това да имате офис без нито един от неговите недостатъци.

Цената е в пъти по-изгодна от наемането на самостоятелно помещение, а допълнително удобство е, че всички ваши плащания минават в едно - наем, интернет, консумативи и други. И не наполседно място - в ZaraLab ще намерите съмишленици със сходен начин на мислене, които работят върху реализирането на своите идеи и са готови да споделят своя опит с вас.

Освен това ще можете да присъствате и на страхотните събития, които организираме, а и сами да проведе едно. Заповядайте при нас и станете част от страхотната атмосфера в споделеното работно пространство на Стара Загора!