SEO обучение за начинаещи

SEO обучение за начинаещи

Поради добрите отзиви решихме при следващата възможност за лекторката Iskra Evtimova да повторим обучението в Стара Загора!

Забелязахте ли нарастващия брой на обявите за работа за SEO специалисти? Искате ли да научите основите на SEO, за да имате конкурентно предимство на интервю за работа в сферата на дигиталния маркетинг? А може би сте професионалист в друга сфера и искате да се преквалифицирате? 📈

🔔 В такъв случай добре дошли на SEO обучение за начинаещи! 📔

Нека първо обясним какво е SEO. Терминът идва от Search Engine Optimization и това е съвкупност от действия, които се извършват, за да се изкачи един сайт до първите позиции в Google. Например, ако потребител потърси в Google сайт за дрехи, то как да направите така, че точно Вашият сайт да се класира най-отгоре.

Да! Това не е магия и може да се научи от всеки. Дори да нямате никакви технически познания.

На това обучение ще научите: 👉 Как работи търсачката на Google 👉 Основни термини използвани в SEO 👉 Как да проучите по какви думи и изрази потребителите търсят в Google 👉 Кои са основните фактори, които взима предвид Google, когато класира сайтове 👉 Кои са второстепенните фактори 👉 Кои са добрите практики и стратегии, които можете да приложите, за да повлияете на класирането и да оптимизирате Вашия сайт

Обучението включва както теория, така и практика. Ще можете да работите по съществуващ Ваш сайт или по план за бъдещ такъв.

Това обучение е подходящо за Вас ако: ✅ Искате кариерно развитие в сферата на дигиталния маркетинг. ✅ Искате да получавате допълнителен доход като поемате допълнителни проекти в свободното си време. ✅ Искате да можете да работите от всякъде, стига да имате лаптоп и Интернет. ✅ Имате сайт, който не се класира добре в Google. ✅ Планирате да правите сайт (важно е първо да планирате SEO частта)

❓ Най-често задавани въпроси: В: Трябва ли да мога да програмирам? О: Не, изобщо! И няма да се учим на програмиране. Математика също няма да Ви трябва.

В: Веднага ли като направя тези неща сайтът ми ще се класира на първа позиция? О: Не. За съжаление,както вече казахме, SEO не е магия и трябва търпение и постоянна работа.

В: Наистина ли се търсят много такива специалисти? О: Да, както в България, така и в чужбина. А какво по-добро от това да спечелите няколко чуждестранни клиенти и да живеете в България?

🎤 За лектора: Искра Евтимова е с над 6 години опит като 3 от тях са като бивш онлайн маркетинг мениджър във First Online Solutions с екип от 25 човека и стотици сайтове. Автор е и на книгата “Create a Website and Profit: Your A to Z Blueprint for a Successful Website that Converts Visitors into Buyers”. Ако искате да прочетете повече информация за нея посетете https://iskra-evtimova.com/meet-me

📅 Кога? Обучението ще се проведе на 03.02.2018 г. (събота) от 10 сутринта до 7 вечерта. Ще имате 1 час обедна почивка и няколко кратки почивки.

📌 Къде? ZaraLab - ул. "Княз Александър Батенберг" №28

Обучението е на цена от 67 лв. на човек. Групата ни е ограничена от 15 до 20 човека, така че побързайте!.

Можете да платите сумата от 67 лева по банков път: Данни за плащане на таксата: IBAN: BG30RZBB91551005947344
Титуляр на сметка: СНЦ Заралаб. Основание за плащане: SEO обучение за начинаещи Необходимо е да ни предоставите данни за издаване на фактура за физическо или юридическо лице. За физически лица - две имена, ЕГН и адрес. За юридически лица - име на организацията, Булстат, адрес и МОЛ.

Какво да си носите в деня на обучението? 👉 Лаптоп! 👉 Добро настроение 👉 Желание за нови знания.

При въпроси, моля позвънете на 0885 877 636 - Венелин Добрев