SEO обучение за начинаещи

SEO обучение за начинаещи

Забелязахте ли нарастващия брой на обявите за работа за SEO специалисти? Искате ли да научите основите на SEO, за да имате конкурентно предимство на интервю за работа в сферата на дигиталния маркетинг? А може би сте професионалист в друга сфера и искате да се преквалифицирате? 📈

🔔 В такъв случай добре дошли на SEO обучение за начинаещи! 📔

Нека първо обясним какво е SEO. Терминът идва от Search Engine Optimization и това е съвкупност от действия, които се извършват, за да се изкачи един сайт до първите позиции в Google. Например, ако потребител потърси в Google сайт за дрехи, то как да направите така, че точно Вашият сайт да се класира най-отгоре.

Да! Това не е магия и може да се научи от всеки. Дори да нямате никакви технически познания.

На това обучение ще научите: 👉 Как работи търсачката на Google 👉 Основни термини използвани в SEO 👉 Как да проучите по какви думи и изрази потребителите търсят в Google 👉 Кои са основните фактори, които взима предвид Google, когато класира сайтове 👉 Кои са второстепенните фактори 👉 Кои са добрите практики и стратегии, които можете да приложите, за да повлияете на класирането и да оптимизирате Вашия сайт

Обучението включва както теория, така и практика. Ще можете да работите по съществуващ Ваш сайт или по план за бъдещ такъв.

Това обучение е подходящо за Вас ако: ✅ Искате кариерно развитие в сферата на дигиталния маркетинг. ✅ Искате да получавате допълнителен доход като поемате допълнителни проекти в свободното си време. ✅ Искате да можете да работите от всякъде, стига да имате лаптоп и Интернет. ✅ Имате сайт, който не се класира добре в Google. ✅ Планирате да правите сайт (важно е първо да планирате SEO частта)

❓ Най-често задавани въпроси: В: Трябва ли да мога да програмирам? О: Не, изобщо! И няма да се учим на програмиране. Математика също няма да Ви трябва.

В: Веднага ли като направя тези неща сайтът ми ще се класира на първа позиция? О: Не. За съжаление,както вече казахме, SEO не е магия и трябва търпение и постоянна работа.

В: Наистина ли се търсят много такива специалисти? О: Да, както в България, така и в чужбина. А какво по-добро от това да спечелите няколко чуждестранни клиенти и да живеете в България?

🎤 За лектора: Искра Евтимова е с над 6 години опит като 3 от тях са като бивш онлайн маркетинг мениджър във First Online Solutions с екип от 25 човека и стотици сайтове. Автор е и на книгата “Create a Website and Profit: Your A to Z Blueprint for a Successful Website that Converts Visitors into Buyers”. Ако искате да прочетете повече информация за нея посетете https://iskra-evtimova.com/meet-me

📅 Кога? Обучението ще се проведе на 25.11 от 10 сутринта до 7 вечерта. Ще имате 1 час обедна почивка и няколко кратки почивки.

📌 Къде? ZaraLab - ул. "Княз Александър Батенберг" №28

Обучението е на цена от 67 лв. на човек. Групата ни е ограничена от 15 до 20 човека, така че побързайте след като обявим опцията за плащане след 27.10.

Можете да платите сумата от 67 лева по банков път: Данни за плащане на таксата: IBAN: BG30RZBB91551005947344
Титуляр на сметка: СНЦ Заралаб. Основание за плащане: SEO обучение за начинаещи Необходимо е да ни предоставите данни за издаване на фактура за физическо или юридическо лице. За физически лица - две имена, ЕГН и адрес. За юридически лица - име на организацията, Булстат, адрес и МОЛ.

Какво да си носите в деня на обучението? 👉 Лаптоп! 👉 Добро настроение 👉 Желание за нови знания.

При въпроси, моля позвънете на 0885 877 636 - Венелин Добрев